top of page
Stocks

Analyysejä ja dataa

Argon Pro julkaisee yrityksiin ja erilaisiin liiketoimintoihin liittyviä analyysejä, vertailuja (benchmarking) ja muita esimerkkejä ja esityksiä.

 

Julkaisut voivat olla julkisia ja maksuttomia joko markkinointi-, koulutus-, tai johonkin muuhun erityiseen tarkoitukseen rakennettuja. Analyysit ja muu materiaali voivat olla myös erikseen tilattavia ja maksullisia.

Analyysien lisäksi Argon Pro myy Valu8-tietokannan dataa osana toimeksiantoja, tai yksittäisten tietopyyntöjen mukaan.

Erikseen tilattavia analyysejä voi tilata omasta yrityksestä, kilpailijasta, toimialasta, tai mistä tahansa yrityksestä, tai liiketoiminnasta, Saatavissa ja käytettävissä oleva tiedon määrä ja laatu määrittelee hyvin pitkälle myös työn laatua.

 

Maksullisia analyysejä voi tilata, tai niistä kysyä lisätietoja täyttämällä oheisen yhteydenottopyynnön. Myös soittaminen ja tarjouksen pyytäminen on luonnollisesti mahdollista. Maksullisten analyysien laajuus sovitaan aina erikseen tilaajan kanssa, mutta niiden perussisältö seurailee oheisen esimerkkianalyysin sisältöä. Maksulliset analyysit hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

Oheinen esimerkkianalyysi on rakennettu kuvaamaan laajimman mahdollisen analyysin sisältöä. Esimerkkianalyysissä on mukana myös jonkin verran koulutuksellista materiaalia.

Esimerkkianalyysi

bottom of page