top of page
Stack of Books

Talouskoulutus

Talousosaaminen 2023 
Osallistu koulutuskyselyyn!

Argon Pro tarjoaa laadukasta, käytännönläheistä, interaktiivista ja kustannustehokasta talouskoulutusta sekä talouden ammattilaisille, että ei-ammattilaisille, jotka tarvitsevat päivittäisissä tehtävissään vähintäänkin talouden perusteiden ymmärrystä ja hallintaa. Koulutus voidaan toteuttaa valmiilla koulutuspaketeilla, tai räätälöimällä koko organisaatiolle, tai pienemmälle ryhmälle sopiva koulutuskokonaisuus.

Talouskoulutusta ei ole koskaan liikaa...

Kokemus on osoittanut, että talouskoulutusta ei ole koskaan liikaa. Ja vaikka talouden peruskoulutus on jo aikanaan hankittu, asioita kannattaa kerrata ja osaamista syventää.

Kokemus on myös osoittanut, että valitettavan moni henkilö ei jostain syystä uskalla ”tunnustaa” puutteita talousosaamisessaan. Osaamispuutteita, tai vanhentunutta osaamista esiintyy niin yritysten hallituksissa, johtoryhmissä, kuin kaikilla muillakin tasoilla. Valitettavan moni ei ymmärrä lainkaan esimerkiksi tuloslaskelman tuloksen ja kassavirran eroa. Puutteet perusosaamisessa on merkittävä riski koko liiketoiminnalle!

 

Etusivun Argon Pro ”Nopeat ja lyhyet” esimerkit  voivat toimia koulutuksien ja innoittajina. Tarpeiden ja tilanteiden mukaan koulutus voidaan räätälöidä täysin asiakkaan toivomusten mukaisesti. Räätälöinnit-sivulta löytyy lisää esimerkkejä ja mahdollisuuksia omanlaisen koulutuspaketin rakentamiseen. Räätälöidyt koulutukset voidaan toteuttaa lyhyistä tietoiskuista aina laajempiin koulutusohjelmiin saakka, mutta kuitenkin aina asiakkaan tarpeita ja tilanteita kuunnellen.

Argon Pro järjestää myös perinteisiä yleiskoulutuksia, joista kysytyimmät ovat olleet:

Argon Pro toteuttaa yleiset koulutukset, vaikka vain yhden hengen osallistujamäärällä. Tämä tarkoittaa sitä, että koulutusta ei koskaan peruuteta liian pienen osallistujamäärän seurauksena. Koulutus voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa, netin välityksellä, tai hybridimallilla.

Kouluttaja

Argon Pron pääasiallisena kouluttajana toimii ekonomi, kauppatieteiden maisteri Timo Nurminiemi. Timon CV ja kokemus kouluttajana löytyy täältä.

Aikaisemmat koulutukset

 • Tulosmittareista kassavirran mallintamiseen
  Tulosmittareista kassavirran mallintamiseen
  ti 17. marrask.
  17. marrask. 2020 klo 0.00 – 18. marrask. 2020 klo 0.00
  Etäkoulutus
  17. marrask. 2020 klo 0.00 – 18. marrask. 2020 klo 0.00
  Etäkoulutus
  Tulosmittareista kassavirran mallintamiseen -koulutuksessa lähestytään talouden mittareita, raportointia, analysointia ja liiketoiminnan mallintamista käytännön esimerkkien ja harjoitusten avulla
bottom of page