top of page
Australian Coin

Yritysjärjestelyt

Erilaiset yritysjärjestelyt ovat olennainen osa nykypäivän liike-elämää ja niillä on yleensä merkittäviä taloudellisia vaikutuksia. Riskitasot yritysjärjestelyn onnistumisen osalta ovat normaalisti myös kohtuullisen korkealla ja siitäkin syystä niihin on valmistauduttava huolella.

Yritysjärjestely voi olla esimerkiksi osake-, tai liiketoimintakauppa (osto/myynti), fuusio, sulautuminen, uudelleenjärjestely, osakevaihto, tms.

On kyse sitten ostamisesta, myymisestä, tai muunlaisesta järjestelystä, Argon Pro kykenee auttamaan yritysjärjestelyjen erilaisissa vaiheissa. Jokainen yritysjärjestely on erilainen, mutta erilaisia vaiheita, missä Argon Pro kykenee auttamaan, on lukuisia. Yritysjärjestelyihin liittyviä vaiheita voivat olla mm. osto-, tai myyntikohteen liiketoiminnan mallintaminen, analysointi ja arvonmääritys (esim. talouteen liittyvä myyntimateriaali), osallistuminen neuvotteluihin, yritystutkimuksen (Due Diligence, DD) toteuttaminen, tai siihen osallistuminen, yritysjärjestelyyn liittyvän dokumentaation tekeminen, yhteydenpito ostajiin/myyjiin, rahoittajiin, jne.

Toimeksiannon ”julkisuustaso” ja Argon Pron rooli toimeksiannossa sovitaan aina toimeksiantajan kanssa erikseen. Alla on kuvattu nykyisiä julkisia toimeksiantoja, missä Argon Pro on mukana.

Argon Pron nykyiset (julkiset) toimeksiannot

Lataa esitys PDF-muodossa

bottom of page