top of page
Stocks

Analyysejä ja dataa

Argon Pro julkaisee yrityksiin ja erilaisiin liiketoimintoihin liittyviä analyysejä, vertailuja (benchmarking) ja muita esimerkkejä ja esityksiä.

 

Julkaisut voivat olla julkisia ja maksuttomia joko markkinointi-, koulutus-, tai johonkin muuhun erityiseen tarkoitukseen rakennettuja. Analyysit ja muu materiaali voivat olla myös erikseen tilattavia ja maksullisia.

Analyysien lisäksi Argon Pro myy myös Valu8-tietokannan dataa osana toimeksiantoja, tai yksittäisten tietopyyntöjen mukana.

Erikseen tilattavia analyysejä voi tilata omasta yrityksestä, kilpailijasta, toimialasta, tai mistä tahansa yrityksestä, tai liiketoiminnasta, Saatavissa ja käytettävissä oleva tiedon määrä ja laatu määrittelee hyvin pitkälle myös työn sisältöä ja laatua.

 

Maksullisia analyysejä voi tilata, tai niistä kysyä lisätietoja täyttämällä oheisen yhteydenottopyynnön.

 

Maksullisten analyysien laajuus sovitaan aina erikseen tilaajan kanssa, mutta niiden perussisältö seurailee oheisen esimerkkianalyysin sisältöä. Maksulliset analyysit hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

Oheinen esimerkkianalyysi on rakennettu kuvaamaan laajimman mahdollisen analyysin sisältöä. Esimerkkianalyysissä on mukana myös jonkin verran koulutuksellista materiaalia.

Esimerkkianalyysi

Case Swappie

Esimerkkianalyysi yhdestä Suomen ja Pohjoismaiden kovimmasta kasvuyrityksestä Swappie Oy:stä. Analyysi ladattavissa pdf-muodossa PC:llä/Mac:llä.

Pyydä tarjous vastaavanlaisesta analyysistä ja/tai arvonmäärityksestä täältä!

Case Jukkatalo

Tutustu yrityksen konkurssiriskin ennustamiseen aidon esimerkin pohjalta!

Pyydä tarjous vastaavanlaisesta analyysistä ja/tai arvonmäärityksestä täältä!

bottom of page