top of page

ti 03. syysk.

|

Teams virtuaalitilaisuus

TALOUSKOULUTUS: Taloustaitoja esimiehille ja asiantuntijoille (2 päivää)

Nyt jos koskaan on aika päivittää talousosaamista ja oppia uutta! Talouden perusteisiin keskittyvä koulutus nyt kokonaan Argon Pro:n tuottamana. Koulutus niille, jotka tarvitsevat vähintään talouden perustietoja ja haluavat oppia lisää. Kahden päivän koulutus tutustumishintaan 600 e + alv.

TALOUSKOULUTUS: Taloustaitoja esimiehille ja asiantuntijoille (2 päivää)
TALOUSKOULUTUS: Taloustaitoja esimiehille ja asiantuntijoille (2 päivää)

Aika ja Paikka

03. syysk. 2024 klo 9.00 UTC+3 – 04. syysk. 2024 klo 16.00 UTC+3

Teams virtuaalitilaisuus

Tietoa tapahtumasta

Taloustaitoja esimiehille ja asiantuntijoille 3 - 4. SYYSKUUTA (2 päivää)

Koulutus perehdyttää osallistujat talouden peruskäsitteisiin ja lainalaisuuksiin. Koulutus tuo osallistujille työkaluja olennaisen taloustiedon suodattamiseen, tulkitsemiseen ja analysointiin. Koulutuksessa pääsee myös tutustumaan nykyaikaisen taloushallinto-organisaation toimintoihin ja prosesseihin. Koulutus auttaa osallistujaa ymmärtämään paremmin omaa liiketoimintaa esimerkiksi liiketoiminnan mallintamisen, budjetoinnin, tai vaikka rullaavan ennustamisen näkökulmasta. Koulutuksessa kuvataan myös yrityksen, tai sen liiketoiminnan taloudellisen arvon merkitys yhtenä yrityksen toiminnan tukipilarina. Koulutus tuo ideoita ja työkaluja myös organisaation päivittäiseen talousviestintään.

Taloutta lähestytään koulutuksessa konkreettisten käytännön esimerkkien, kokemusten ja harjoitusten avulla. Pienen ryhmän avoimessa keskustelussa voi tuoda esiin myös omia erityiskysymyksiä. Koulutus tuo osallistujalle perustietämyksen talouden perusteista ja sen lainalaisuuksista. Koulutuksen jälkeen osallistujat osaavat tulkita ja analysoida paremmin oman organisaation taloudellista tilannetta ja kykenevät hyödyntämään koulutuksen tuomia esimerkkejä ja työkaluja omassa päivittäisessä toiminnassaan.

Katso ennakkoja ja "maistiaisia" tulevasta koulutuksesta täältä

Lue lisää koulutuksesta ja sen hinnoittelusta...

Aikataulu


  • 30 minuuttia

    Orientaatiota koulutukseen

    1

  • 45 minuuttia

    Talouden peruskäsitteitä, terminologiaa ja säädöksiä

    1
16 muuta kohdetta saatavilla

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page