top of page

ma 18. jouluk.

|

Zoom virtuaalitilaisuus

TALOUSKOULUTUS: Tulosmittareista kassavirran mallintamiseen (2 päivää)

Talouden ammattilainen – haetko uusia näkökulmia ja työkaluja? Tule tutustumaan mm. tuloslaskelma- ja kassavirtapohjaisen talousohjauksen eroihin. Samalla kuulet myös liiketoiminnan mallintamisesta. Se on erityisen tärkeä työkalu jokaiselle talousihmiselle. Koulutus vielä ennen tilinpäätöskiireitä.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
TALOUSKOULUTUS: Tulosmittareista kassavirran mallintamiseen (2 päivää)
TALOUSKOULUTUS: Tulosmittareista kassavirran mallintamiseen (2 päivää)

Aika ja Paikka

18. jouluk. 2023 klo 9.00 UTC+2 – 19. jouluk. 2023 klo 9.00 UTC+2

Zoom virtuaalitilaisuus

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

Tulosmittareista kassavirran mallintamiseen 18 - 19. JOULUKUUTA 2023 (2 päivää)

Aikaisemmin Profession kautta toteutettu koulutus nyt kokonaan Argon Pro Oy:n toteuttamana. 

Globalisaation ja koko ajan kiristyvän kilpailun seurauksena olennaisen ja oikea-aikaisen taloustiedon ja nykyaikaisten työkalujen merkitys kasvaa yrityksissä vuosi vuodelta. Ympäröivä maailma muuttuu myös taloushallinnossa. Perinteinen edelliseen vuoteen pohjautuva budjetointi on jo historiaa - nyt pitää osata suunnitella, ennakoida ja ennustaa!

Ennustaminen ja ennakointi on tunnetusti vaikeaa, mutta ilman niitä elämä on vielä vaikeampaa. Liiketoiminnan mallintaminen tuo taloushallintoon ja operatiiviseen liiketoimintaan merkittäviä uusia mahdollisuuksia. Järkevästi toteutettu liiketoiminnan, tai koko yrityksen toiminnan mallintaminen tuo myös päätöksentekijälle uusia näkökulmia, uskottavuutta ja varmuutta päätöksentekoon ja liiketoiminnan operatiiviseen, käytännön johtamiseen.

Eräs koulutuksen merkittävä ”kotiinvieminen” on oppia tunnistamaan mihin taloushallinnossa kannattaa keskittyä, mikä on olennaista ja millä taloushallinnon arvo organisaatiolle saadaan maksimoitua - nyt ja tulevaisuudessa!

Koulutuksessa asioita lähestytään konkreettisten käytännön esimerkkien, kokemusten ja harjoitusten avulla. Pienen ryhmän avoimessa keskustelussa voi myös tuoda esiin omia erityiskysymyksiä ja pääset keskustelemaan kollegoidesi kanssa, miten taloushallinnossa luodaan lisäarvoa ja mikä on taloushallinnon tulevaisuus automaation ja robotiikan muuttaessa maailmaa.

Koultuksessa käydään läpi mm. tulolaskelma- ja kassavirtaåphjaisen talousohjeuksen eroja, harjoitellaan liiketoiminnan mallintamista ja pohditaan talousviestinnän roolia taloushenkilöiden työnkuvassa. Robotiikka, automatisoinnit, yms. ovat myös nykyhetken kysymyksiä, mitä jokaisessa organisaatiossa pitäisi miettiä.

Katso ennakkoja ja "maistiaisia" tulevasta koulutuksesta täältä

Lue lisää koulutuksesta ja sen hinnoittelusta...

Aikataulu


  • 1 tunti 15 minuuttia

    Orientaatiota koulutukseen

    1

  • 15 minuuttia

    Tauko

    2
15 muuta kohdetta saatavilla

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page